Startpagina Aanmaken

Bij het aanmaken van een startpagina hoeft u zich als gebruiker niet druk te maken om de technische zaken. Nadat u wat algemene gegevens heeft ingevoerd op de registratiepagina van een dergelijke linkwebsite, zorgt de programmatuur van de website dat uw dochterpagina wordt aangemaakt en dat bezoekers de de pagina kunnen bereiken via het door u gewenste subdomein.


Meestal wordt een subdomein van een startpagina gekoppeld aan een bepaald onderwerp. Denk aan onderwerpen zoals "vechtsport" of "kaartspellen". U zult merken dat veel onderwerpen al bezet zijn op een aantal websites. Gelukkig is het over het algemeen wel toegestaan om een tweede startpagina rondom een bepaald onderwerp te starten.


Overigens hoeft het opgeven van het gewenste subdomein niet per se via de registratiepagina te verlopen. Er zijn voldoende startpagina websites waar u eerst een gebruikersaccount dient aan te maken en te bevestigen via e-mail. Daarna kunt u inloggen en uw dochterpaginae aanmaken.


Waar startpagina's vaak over een bepaald onderwerp gaan, kan de startpagina zelf weer worden onderverdeeld in deelonderwerpen. Dit gebeurt met behulp van categorie├źn die op de startpagina worden geplaatst. Dit zijn linkblokjes waarbij u een beschrijvende titel opgeeft. In de linkblokjes plaatst u vervolgens de links.


Het is goed om te weten dat bij sommige startpagina websites een minimum aantal links wordt vereist. Anders wordt de startpagina na een aantal dagen verwijderd. U doet er goed aan om minimaal 30 links toe te voegen aan uw startpagina. Weet u niet welke links u moet toevoegen, dan kunt u via Google zoeken naar websites rondom het onderwerp van uw startpagina. U kunt links naar deze websites plaatsen totdat u minimaal 30 links op uw startpagina heeft.


Plaatst u liever minder dan 30 links, dan loopt u wel het risico dat uw linkpagina na enige tijd wordt verwijderd. Het is niet altijd meteen duidelijk of een dergelijke regel op een bepaalde startpagina website geldt. Zit u liever niet aan dergelijke regels vast, dan is het ook mogelijk om zelf een startpagina website te beginnen. Dat hoeft niet duur te zijn. Via dit artikel leest u meer over het Startpagina Script waarmee u vrij eenvoudig zelf een linkwebsite online zet.


Build your free website with Moonfruit